Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3rd 2013 στο Φωτογραφία βάπτισης με 0 Σχόλια /

Βάπτιση

Η βάπτιση της Φρειδερίκης

14 Ιουλίου 2013

Η βάπτιση της μικρής Φρειδερίκης έγινε στον Ιερό Ναό του Αγίου Φανουρίου Παιανίας μια ηλιόλουστη και καλοκαιρινή μέρα.

Οικογένεια και φίλοι συγκεντρώθηκαν σε αυτό το όμορφο μυστήριο για να τιμήσουν τη μικρή Φρειδερίκη αλλά και τους γονείς της.

Για ακόμη μία φορά η ατμόσφαιρα ήταν συγκινησιακή και η χαρά και η ευτυχία των γονιών αλλά και των συγγενών δεν μπορούσε να αποτυπωθεί παρά μόνο με εικόνες.

Κάθε φορά που αναλαμβάνουμε την φωτογράφιση μιας βάπτισης, προσφέρουμε την τέχνη μας ευλαβικά και με τρυφερότητα αφού είναι ο μόνος τρόπος να αναδείξουμε τις πιο σημαντικές στιγμές στη ζωή του παιδιού αλλά και των γονιών.

Έτσι έγινε και αυτή τη φορά. Το μωρό, οι γονείς , οι συγγενείς και η νονά πόζαραν μπροστά στο φωτογραφικό μας φακό και εμείς αιχμαλωτίσαμε όλες αυτές τις όμορφες στιγμές για να μείνουν ζωντανές. Τα συναισθήματα ξεχείλιζαν σ’αυτή τη βάπτιση και η περηφάνια ήταν ακόμη πιο ορατή.

Τα παιδιά βάπτισαν την όμορφη κορούλα τους και εμείς προσφέραμε αυτό που ξέρουμε καλά να κάνουμε: τη σημαντικότητα της στιγμής σε εικόνες.

Η φωτογράφιση συνεχίστηκε και μετά το τέλος του μυστηρίου στο όμορφο καταπράσινο προαύλιο του ναού, με τους περήφανους γονείς και την όμορφη χαμογελαστή Φρειδερίκη να μας προσφέρουν όμορφες φωτογραφίες.

Παναγιώτη και Κατερίνα να χαίρεστε τη μικρή σας Φρειδερίκη και να είναι πάντα τόσο χαμογελαστή όπως τη μέρα εκείνη!

Σας ευχαριστούμε!

Φωτογραφίσεις βαπτίσεωνΦωτοπαρουσίαση

 Φωτογράφος γάμου Φωτογραφία γάμου– Φωτογράφιση βάπτισης – Φωτογραφία εγκυμοσύνης

φωτογραφια βαπτισης

about the author: admin