Δημοσιεύτηκε Μάιος 25th 2015 στο Pre wedding Φωτογράφιση με 0 Σχόλια /

Martin & Helen – Pre Wedding Shooting

Την Κυριακή στις 26 Απριλίου 2015, είχα την ευκαιρία να βρεθώ για μια ακόμη φορά στο επιβλητικό και μαγευτικό νησί της Αγγλίας. Εκείνη τη μέρα μαζί μου ήταν δύο πολύ ερωτευμένοι άνθρωποι, ο Martin και η Έλενα. Σκοπός της επίσκεψής μου, ήταν η pre wedding φωτογράφιση των δύο νέων στο Birmingham, με τα μοναδικά και πολύ όμορφα κανάλια του. Παρ’ όλο που συνήθως συναντάει κανείς μουντό καιρό στην Αγγλία, εμείς είχαμε την τύχη να απολαύσουμε εκείνη τη μέρα μέσα σε μία ανέλπιστη λιακάδα, που μας βοήθησε να «δέσουμε» τα τοπία για φόντο στο κάθε σκηνικό μας.

Τα φημισμένα κανάλια του Birmingham, έδωσαν ένα διαφορετικό τόνο στις φωτογραφίσεις μας εκείνη τη μέρα, αφού το φόντο γέμιζε ευχάριστα και εναλλάσσονταν σε κάθε σημείο του διαφορετικά. Με το φακό μου κατάφερα να τραβήξω αρκετές από τις μαγικές αυτές εικόνες, όπου κεντρικοί πρωταγωνιστές ήταν ο Martin και η Έλενα. Το ζευγάρι μέσα από την περιήγησή μας στα κανάλια αυτά, καθώς και στο πανέμορφο Kings Heath Park του Birmingham, στήθηκε μπροστά στο φακό και μου έδωσε την ευκαιρία να «αιχμαλωτίσω» τις μοναδικές εκείνες στιγμές. Κάθε λήψη ήταν ξεχωριστή και σε αυτό συνέβαλαν λίγο πολύ όλοι! Ο καιρός, το τοπίο, και βέβαια ο Martin και η Έλενα!

Όπως μπορεί πολύ εύκολα να καταλάβει κανείς, σε κάθε αποτυπωμένη στιγμή στη φωτογραφική μηχανή, κυριαρχούν τα συναισθήματα και ο έρωτας των δύο παιδιών, που δεν έκρυψαν ούτε στιγμή από το φακό. Η φωτογράφιση ανέδειξε επίσης και το έντονο αγγλοελληνικό στοιχείο, που χαρακτηρίζονταν από τον Martin και την Έλενα. Κάθε λήψη και κάθε φωτογραφία μοιάζει να είναι βγαλμένη από το ζωντανό παραμύθι του έρωτα του ζευγαριού, που περιγράφονταν επάξια από το ηλιόλουστο τοπία και τα στιβαρά κτίρια στο Birmingham. Το ταξίδι ήταν μοναδικό, όπως άλλωστε και οι φωτογραφίες που αποτύπωσαν εκείνες τις στιγμές και που θα συντροφεύουν πάντα τον Martin και την Έλενα.

Ο γάμος των παιδιών θα γίνει στις 29 Μαΐου στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Πλάκα, κάτω από την Ακρόπολη. Ένα μέρος μαγευτικό, παραδοσιακό και γεμάτο με ελληνική μυρωδιά, που θα αποτελέσει ένα τέλειο συνδυασμό για μία τόσο ξεχωριστή μέρα. Εύχομαι πραγματικά, στον Martin και την Έλενα, να είναι αγαπημένοι και η πορεία της ζωής να τους βρίσκει πάντα, όπως τους αποθανάτισε ο φακός μου στην Αγγλία… γεμάτους έρωτα, συναίσθημα, αγάπη, πίστη και αφοσίωση! Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να σας συνοδέψω με το φακό μου στις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σας.

about the author: admin