Δημοσιεύτηκε Μάιος 11th 2015 στο Pre wedding Φωτογράφιση με 0 Σχόλια /

Pre-wedding φωτογράφιση – Κυριάκος & Αθανασία

Πρόσφατα, είχα τη χαρά να μοιραστώ μία ακόμη μαγευτική εμπειρία σε ένα ταξίδι, με οδηγό τον έρωτα δύο ανθρώπων. Ο Κυριάκος και η Αθανασία, επέλεξαν να κάνουμε μαζί την pre-wedding φωτογράφιση τους στον τόπο διαμονής τους, στο Bristol της Αγγλίας και κατάφεραν να μου χαρίσουν ανεπανάληπτα συναισθήματα, στημένα σε όμορφα σκηνικά, έτοιμα για να τα αποθανατίσω στο φακό μου.

Το ταξίδι στην Αγγλία, πραγματοποιήθηκε στο τέλος του Απριλίου και μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω μια φωτογράφιση σε καθαρά βρετανικό ύφος και χρώμα. Μία πραγματικά διαφορετική και συνάμα πολύ όμορφη αντίθεση, αφού το ελληνικό ταμπεραμέντο και η ελληνική ομορφιά, συνάντησαν το αυστηρό, αγγλικό ύφος και το γκρι του ουρανού, δημιουργώντας μία πολύ διαφορετική και εξαιρετικά αρμονική αίσθηση.

Χαρακτηριστικό των βρετανικών περιοχών όπως το Bristol, είναι οι έντονες πράσινες τοποθεσίες, τα μεγαλεπήβολα κτίρια, οι ράγες των τρένων, και ο ουρανός που θυμίζει συνέχεια φθινόπωρο. Μέσα από όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, προσπάθησα να συνθέσω ένα όμορφο σκηνικό φωτογράφισης για να πλαισιώσει τους δύο κύριους πρωταγωνιστές μου, τον Κυριάκο και την Αθανασία.

Στις φωτογραφίες των παιδιών, αυτό που ξεχωρίζει είναι το μοναδικό συναίσθημα αγάπης που τρέφει ο ένας για τον άλλο. Σαν να μην υπάρχει τίποτε γύρω τους, τα βλέμματα μαγνητίζονται από τη λάμψη των προσώπων, που εκφράζουν τον μοναδικό έρωτά τους. Κάθε χαμόγελο της Αθανασίας είναι σαν να λέει ευχαριστώ στον αγαπημένο της Κυριάκο, για την αγάπη που απλόχερα της χαρίζει, ενώ κάθε χάδι και αγκαλιά του Κυριάκου, δηλώνει ότι ήδη και οι δυο τους είναι ένα…

Έχοντας σαν άξονα αυτά τα όμορφα συναισθήματα, που έβγαλαν τα παιδιά μπροστά στο φακό, νομίζω ότι κατάφερα να τραβήξω πραγματικά όμορφες φωτογραφίες.

Ο γάμος των παιδιών θα γίνει τον Ιούνιο στην Ελλάδα και θα έχω την τιμή να τραβήξω ακόμη πιο όμορφα στιγμιότυπα με φόντο τον ελληνικό ήλιο και τα ελληνικά τοπία. Εύχομαι στον Κυριάκο και την Αθανασία, να είναι πάντα τόσο ερωτευμένοι και αγαπημένοι, ώστε να ζουν την κάθε στιγμή ευτυχίας, αδράχνοντας κάθε λεπτό της και αποστάζοντας κάθε σταγόνα της, μέσα στην καρδιά τους. Με το καλό και ο γάμος σας Κυριάκο και Αθανασία. Είμαι σίγουρος ότι η ευτυχία στη ζωή σας είναι προδιαγεγραμμένη. Εύχομαι αυτές οι φωτογραφίες να σας συνοδεύουν για πάντα στο ταξίδι της ζωής σας και να σας χαρίζουν όμορφες αναμνήσεις από το δικό σας Bristol!

about the author: admin