Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2nd 2015 στο Φωτογραφία γάμου με 0 Σχόλια /

Όλα ήταν ιδανικά…

Πως θα μπορούσε να ‘ταν αλλιώς άλλωστε; Ένα τόσο ταιριαστό ζευγάρι όπως ο Κώστας και η Νάνσυ, έγιναν ένα, σφραγίζοντας τους όρκους αγάπης τους μέσα από μία πολύ όμορφη τελετή και εκείνη τη μέρα, όλα βοήθησαν σε αυτό. Το πανέμορφο ταξίδι αγάπης, βγαλμένο από παραμύθι, πήρε σάρκα και οστά ένα γλυκό Σάββατο, στις 5 Ιουλίου του 2014, στο Κτήμα Λαζαρίδη στο Καπανδρίτι. Το κτήμα βρίσκεται μόλις μισή ώρα από την Αθήνα και έφερε όλες τις περγαμηνές αισθητικού κάλους που άρμοζαν σε μια τέτοια εκδήλωση.

Μέσα σ’ ένα κλίμα συγκίνησης, ο πατέρας της νύφης συνόδεψε τη Νάνσυ για να την παραδώσει στον αγαπημένο της, τον Κώστα. Τα χαμόγελα και ο ενθουσιασμός, αντάλλασσαν πολλές φορές θέση, με τη συγκίνηση στα μάτια τους! Η περηφάνια και τα συναισθήματα που έζησαν οι γονείς και το ζευγάρι, αποτυπώθηκαν στο φακό μου και ο αυθορμητισμός πήρε την θέση του στο κάδρο μου.

Μπροστά από τον λιθόκτιστο και πολύ γραφικό Ιερό Ναό του Αγ. Κων/νου & Ελένης που βρίσκεται μέσα στο κτήμα, διοργανώθηκε μία πολύ ξεχωριστή τελετή, παρόμοια με αυτές που βλέπουμε στις ταινίες. Οι καλεσμένοι παρακολούθησαν το ζευγάρι, να υπογράφει το συμβόλαιο αγάπης του, ενώ το πράσινο της φύσης περιέλουζε όλη την εκδήλωση. Το τοπίο έντυνε ιδανικά τις φιγούρες όλων των παρευρισκομένων, ενώ ο ηλιόλουστος καιρός θα ‘λεγε κανείς ότι χαμογελούσε κι αυτός!

Μέσα σε αυτή την πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα, έβαλα όλη μου την αγάπη και την τεχνική, για να μπορέσω να αποθανατίσω όλες αυτές τις στιγμές στο φακό, με κύριο σκοπό να αναδείξω τα ξεχωριστά συναισθήματα του καθενός μέσα από τις φωτογραφίες. Παράλληλα όμως και με τη βοήθεια του πολύ όμορφου χώρου στο κτήμα Λαζαρίδη, μπόρεσα να τραβήξω σκηνές ανεπανάληπτες, που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο ζευγάρι και στους αγαπημένους τους. Νομίζω πως το αποτέλεσμα ήταν τέλειο, όπως άρμοζε στα δύο πολύ όμορφα παιδιά, τον Κώστα και την Νάνσυ!

Μετά την γαμήλια τελετή, το ζευγάρι, αγκαλιά με τους λατρευτούς και γεμάτους χαρά γονείς, έβγαλαν τις καθιερωμένες φωτογραφίες τους. Όταν ήρθε η ώρα να τραβήξω φωτογραφίες μόνο του το ζευγάρι, ο Κώστας με τη Νάνσυ, πόζαραν σαν επαγγελματίες μπροστά στο φακό μου. Ανάμεσα από φυτά και δέντρα, αξιοποιώντας πολύ ιδιαίτερους και όμορφα στολισμένους χώρους του κτήματος, κατάφερα να δώσω μία ιδιαίτερη νότα στα πορτραίτα τους. Βλέποντάς τις μετά, νομίζει κανείς ότι ξεχειλίζουν από αγάπη…

Η εκδήλωση συνεχίστηκε σε ένα πολύ ξεχωριστό χώρο του κτήματος, με μία ζεστή δεξίωση, στην οποία όλοι διασκέδασαν. Το φαγητό, το τραγούδι και ο χορός, έκαναν όλους τους καλεσμένους να περάσουν όμορφα και να χειροκροτήσουν πολλές φορές τους νεόνυμφους.

Πραγματικά κι εγώ μαζί τους χάρηκα πολύ αυτό το γεγονός και θεωρώ ότι η προτίμηση των παιδιών στο πρόσωπό μου για τη φωτογράφιση του γάμου τους, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για εμένα. Θέλω έτσι να τους ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου και να τους ευχηθώ κάθε χαρά και ευτυχία, να τους ακολουθεί σε όλα τους τα βήματα στη ζωή τους. Ελπίζω το άλμπουμ με τις φωτογραφίες που μαζί δημιουργήσαμε να είναι πάντα ένα βιβλίο αγάπης και να τους φέρνει στο μυαλό συγκινητικές αναμνήσεις, κοιτώντας το μετά από χρόνια.

Κώστα και Νάνσυ σας ευχαριστώ πολύ!

about the author: admin