Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30th 2014 στο Φωτογραφία γάμου με 0 Σχόλια /

Ο Γιώργος και η Βίκυ, δύο πολύ ζεστοί και όμορφοι άνθρωποι, έζησαν το όνειρό τους παρέα με τους αγαπημένους τους φίλους και συγγενείς, στον Άγιο Σπυρίδωνα Χαλκίδας. Μέσα από μία πολύ όμορφη τελετή, τα παιδιά παντρεύτηκαν, δίνοντας όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης ο ένας στον άλλο.

Ο μεγάλος και εντυπωσιακός ναός του Αγίου Σπυρίδωνα, ήταν το ιδανικό μέρος για την τόσο ξεχωριστή μέρα του ζευγαριού, αφού φιλοξένησε άνετα όλους τους παρευρισκόμενους, ενώ ήταν περιτριγυρισμένος από φυσική ομορφιά και δέντρα. Ο καλόγουστος στολισμός συνόδεψε ιδανικά το χώρο της εκκλησίας, τόσο στο προαύλιο, όσο και στο εσωτερικό του ναού.

Μέσα στο μεγαλείο της τελετής, προσπάθησα να αποτυπώσω στο φακό τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής του ζευγαριού, Λαμπερό ζευγάρι, λαμπερές φωτογραφίες, υπέρλαμπρα χαμόγελα και ευτυχισμένες οικογένειες είναι μονάχα μερικές από τις λέξεις που καθρεφτίζουν τις φωτογραφίες του γάμου τους.

Είναι η μαγεία της φωτογραφίας τέτοια, ώστε είναι ικανή να συλλαμβάνει σε μία στιγμή μονάχα, τα αμέτρητα συναισθήματα πολλών ανθρώπων. Έτσι και στο γάμο του Γιώργου και της Βίκυς, κάθε φωτογραφία αιχμαλωτίζει όχι μόνο πρόσωπα, αλλά και τα συναισθήματα των παρευρισκομένων

Τα παιδιά, κατάφεραν με συνεργασία και εμπιστοσύνη, να πετύχουν πολύ όμορφες και εντυπωσιακές φωτογραφίες, τόσο πριν όσο και μετά το γάμο. Η εμπειρία και η τεχνική έγιναν σύμμαχοι και καταφέραμε έτσι να δημιουργήσουμε όμορφες και ζεστές εικόνες.

Και η δεξίωση όμως, είχε αρχοντικό χαρακτήρα, βρίσκοντας όλους τους καλεσμένους να διασκεδάζουν μέχρι το πρωί και το ζευγάρι να δίνει το δικό του στυλ, χορεύοντας ασταμάτητα. Το εντυπωσιακό ταμπεραμέντο της νύφης και η λεβεντιά του γαμπρού, ήταν τα στοιχεία που ξεχώρισαν και δεν θα μπορούσα να μην τα φωτογραφίσω.

Η συνέχεια όμως ακόμα πιο συναρπαστική. Ταξίδι στο Παρίσι και nextday φωτογράφιση στον πύργο του Άιφελ, στην Παναγιά των Παρισίων, στο Σηκουάνα και άλλα μαγευτικά μέρη που τα κάναμε φόντο για τις εικόνες που θα μείνουν για πάντα ζωντανές μέσα στο άλμπουμ του γάμου τους

Παιδιά να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι, γεμάτοι από αγάπη και χαρά, ενώ κάθε μέρα της ζωής σας να είναι ομορφότερη από την προηγούμενη. Εύχομαι ο δρόμος της ζωής σας να είναι στρωμένος με τις ευχές που σας έδωσαν εκείνο το απόγευμα οι καλεσμένοι σας. Ευχαριστώ πολύ για τα πολύ όμορφα συναισθήματα που γνώρισα σε εσάς και για τις συναρπαστικές στιγμές που μοιραστήκατε μαζί μου. Ελπίζω το φωτογραφικό παραμύθι που δημιουργήσαμε μαζί να σας συνοδεύει σε όλη σας την ζωή και να καταφέρει να περιγράψει το όσα όμορφα ζήσατε εκείνη την μέρα και στα παιδιά σας!

about the author: admin