Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14th 2013 στο Φωτογραφία βάπτισης με 0 Σχόλια /

Φωτογράφιση βάπτισης

Φωτογράφιση βάπτισης Παναγιώτη : 29 Σεπτεμβρίου 2013 Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος Αρτέμιδας

Φωτογράφιση βάπτισης – Μία υπέροχη Κυριακή του Σεπτεμβρίου αποφάσισαν ο Αποστόλης και η Έλενα να βαπτίσουν τον Παναγιώτη έχοντας όλους τους συγγενείς και φίλους μαζί τους.

Σε μία υπέροχη τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα, στον Ιερό Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Αρτέμιδας και με ατμόσφαιρα που μύριζε αχνό θυμίαμα, αγάπη και συγκίνηση έγινε η βάπτιση του Παναγιώτη. Εμείς είχαμε την τιμή να είμαστε εκεί και να συλλάβουμε αυτές τις όμορφες στιγμές γεμάτες αγάπη και ευτυχία.

Ο μικρός Παναγιώτης ήταν ένα πολύ γλυκό και χαμογελαστό μωρό. Όταν άρχισαν να καταφθάνουν οι καλεσμένοι το μέρος πλημμύρισε από χαρούμενα χαμόγελα και αυτό μας έδινε ακόμα ένα κίνητρο για να αποθανατίσουμε αυτές τις πολύτιμες στιγμές.

Η τελετή ξεκίνησε με την ευλογία του ιερέα και στη συνέχεια το μωρό πήρε το χρίσμα και άρχισε να τελείτε το ιερό μυστήριο. Η συγκίνηση στα μάτια των γονιών και των φίλων ήταν εμφανής και εμείς βάλαμε τα δυνατά μας να δημιουργήσουμε με εικόνες μία ολόκληρη ιστορία που θα μείνει αποτυπωμένη στις φωτογραφίες, για να μπορεί ο μικρός Παναγιώτης και οι γονείς του να τη θυμούνται για πάντα.

Ο διακριτικός και όμορφος στολισμός, το υπέροχο backround του τοπίου, ο μικρός Παναγιώτης αλλά και όλοι όσοι παρευρίσκονταν μας έδωσαν τη δυνατότητα να τραβήξουμε όμορφες ,δημιουργικές και γεμάτες συναισθήματα φωτογραφίες με όλα τα χαμόγελα και την περηφάνια αποτυπωμένη στα πρόσωπα των γονιών των συγγενών και φίλων.

Ήταν μία ανεπανάληπτη και υπέροχη μέρα, που θα μείνει αποτυπωμένη στο μυαλό όσων παρευρίσκονταν εκεί και φυσικά στο δικό μας , αφού κάθε φορά που αναλαμβάνουμε τη φωτογράφηση μιας βάπτισης η συγκίνησή μας περνάει μέσα από το φωτογραφικό φακό και δίνουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε Αποστόλη και Έλενα. Ο μικρός Παναγιώτης να είναι τυχερός και πάντα να έχει αυτό το χαμογελαστό βλέμμα όπως τη μέρα εκείνη.

Να τον χαίρεστε!

Φωτογράφιση βάπτισης  –  Φωτοπαρουσίαση

Φωτογράφος γάμου Φωτογραφία γάμου– Φωτογράφιση βάπτισης – Φωτογραφία εγκυμοσύνης

about the author: admin