Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15th 2013 στο Φωτογραφία γάμου με 0 Σχόλια /

Σπύρος και Βίκυ, 8 Σεπτεμβρίου 2013

Λίγο έξω από το Κορωπί, και πάνω στον παλαιό δρόμο που συνέδεε το χωριό με τη Βραυρώνα βρίσκεται η ιδιαίτερη εκκλησία των Αγίων Αναργύρων. Ο Σπύρος και η Βίκυ επέλεξαν αυτό το όμορφο μέρος για τον γάμο τους  και μας έδωσαν την ευκαιρία να συνδυάσουμε την βυζαντινή ιστορία με την τέχνη. Οι  βυζαντινές αποχρώσεις του χώρου μας ενέπνευσαν για αυτή τη φωτογράφιση και  έδωσαν τελικά ένα πολύ ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Η μέρα ήταν ηλιόλουστη, ιδανική για φωτογράφιση γάμου, και  το μέρος πολύ όμορφα και προσεκτικά διακοσμημένο ,στοιχεία που μας  βοήθησαν πολύ στη διάρκεια της φωτογράφισης.

Το μυστήριο τελέστηκε έξω από την εκκλησία κάτω από τα δέντρα κάτι που μας επέτρεψε να εμπνευστούμε ακόμη περισσότερο και να δημιουργήσουμε την ξεχωριστή εκείνη μέρα του καλοκαιριού.

Η χαρά και η συγκίνηση των καλεσμένων  αλλά και του ζευγαριού ήταν εμφανής πράγμα που μας επηρέασε στο να μπορέσουμε να αποτυπώσουμε κάθε στιγμή του μυστηρίου με περισσότερο δέος.

Με τα παιδιά δεν γνωριζόμασταν αλλά χωρίς να χρειαστεί να προσαρμοστούμε μεταξύ μας, μία ιδιαίτερη χημεία μας έδεσε και καταφέραμε σαν παλιοί γνώριμοι να συνεργαστούμε και να δημιουργήσουμε μαζί όμορφες και τρυφερές φωτογραφίες για την ημέρα του γάμου τους. Άλλωστε τα παδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και βγήκε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στη φωτογραφία γάμου τους.

Εμείς αυτό που κάναμε ήταν να αποτυπώσουμε όλη τη χαρά και τα συναισθήματα του ζευγαριού βάζοντας την εμπειρία, την τέχνη αλλά και τη συγκίνηση που δίνει στον καθένα μία τέτοια ιερή μέρα.

Ευχόμαστε στο Σπύρο και τη Βίκυ να είναι η κάθε τους μέρα όπως εκείνη η όμορφη και τρυφερή μέρα του γάμου τους και η ευτυχία που απωτυπώθηκε πάνω στις εικόνες να κρατήσει για πάντα..

Σπύρο και Βίκυ να ζήσετε!

Φωτογράφιση γάμου – Φωτοπαρουσίαση

Φωτογράφος γάμου – Φωτογραφία γάμου– Φωτογράφιση βάπτισης – Φωτογραφία εγκυμοσύνης

about the author: admin