Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1st 2013 στο Φωτογραφία βάπτισης με 0 Σχόλια /

Φωτογράφηση βάπτισης

 

Φωτογράφηση βάπτισης του Νικόλαου

Προφήτης Ηλίας – Περιγιάλι Κερατέας -15 Ιουνίου 2013

Φωτογράφηση βάπτισης : Λένε πως ο Προφήτης Ηλίας θέλει πάντα τις εκκλησίες του ψηλά.  Πάνω σε έναν όμορφο  λόφο μέσα στην θάλασσα είναι ένας φιδωτός δρόμος που  καταλήγει στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία  στο Περιγιάλι Κερατέας.

Εκεί επέλεξαν τα παιδιά,ο Χρήστος και η Ξένια , να τελέσουν την σημαντικότερη μέχρι τώρα ημέρα του μωρού τους, το μυστήριο της βάπτισης. Ο χώρος ήταν εκπληκτικός,ιδιαίτερος και μοναδικός. Η ομορφιά του τοπίου, η τοποθεσία, η όμορφη καλοκαιρινή μέρα και η μεγάλη χαρά των γονιών και των προσκεκλημένων έδωσαν μία ιδιαίτερη αίσθηση σε όλη τη φωτογραφία βάπτισης.

Νοιώθουμε τυχεροί που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε τη τέχνη μας σε τόσο όμορφα μέρη και στιγμές. Η έμπνευση για εμάς ήταν μεγάλη και έτσι βάλουμε τα δυνατά μας και να βγάλουμε φωτογραφίες που ήταν άκρως αντιπροσωπευτικές για εκείνη τη μέρα.

Ο μικρός Νίκος βαπτίστηκε και εμείς ήμασταν εκεί να αποτυπώσουμε κάθε πολύτιμη στιγμή της βάπτισης αλλά και να αναδείξουμε την ομορφιά της μέρας αλλά και του ίδιου του μωρού. Οι στιγμές ήταν πολύτιμες και μοναδικές για τους γονείς και εμείς πάντα είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε και παίρνουμε μέρος αλλά και προσφέρουμε σε μία τέτοια ευλογία.

Η φωτογραφία βάπτισης συνεχίστηκε στο προαύλιο της όμορφης αυτής εκκλησίας δίνοντας ένα πανέμορφο καλοκαιρινό και ηλιόλουστο φόντο, με το Νίκο , τους γονείς του, τη νονά αλλά και τους συγγενείς να ποζάρουν στο φωτογραφικό φακό μας.

Χρήστο και Ξένια σας ευχόμαστε πάντα οι μέρες και οι στιγμές της ζωής του Νίκου, να είναι τόσο χαρούμενες , ιδιαίτερες και γεμάτες αγάπη όσο ήταν και αυτή η μέρα που μοιραστήκαμε μαζί σας.

Να είναι γερός και να τον χαίρεστε!

Φωτογράφηση βάπτισης – Φωτοπαρουσίαση

 Φωτογράφος γάμου Φωτογραφία γάμου– Φωτογράφιση βάπτισης – Φωτογραφία εγκυμοσύνης

about the author: admin