Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18th 2014 στο Φωτογραφία γάμου με 0 Σχόλια /

Φωτογραφια γαμου

Φωτογραφια γαμου : Μαρία & Γιώργος

9 Ιουνίου 2013 – Άγιος Ανδρέας Παιανίας

Μία ηλιόλουστη μέρα του καλοκαιριού ο Γιώργος και η Μαρία αποφάσισαν μπροστά σε αγαπημένους φίλους και συγγενής να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στον Αγιο Ανδρέα Παιανίας , έναν ναό πλημμυρισμένο από πράσινα δέντρα και ομορφιές.

Η φωτογράφιση για εμάς ήταν διπλής χαράς. Δεν είχαμε μόνο την ευκαιρία να παραστούμε σε ακόμα ένα γεγονός αγάπης αλλά και να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε δυο φίλους, πράγμα που μας έκανε να βάλουμε το συναίσθημα πάνω από την τεχνική και να βγουν πολύ όμορφα αποτελέσματα.

Ο Γιώργος και η Μαρία ένα πολύ αγαπημένο , χαμογελαστό και γλυκό ζευγάρι τέλεσαν το μυστήριο του γάμου τους μέσα σε μία ατμόσφαιρα χαράς και συγκίνησης με πολύ κέφι και ζωντάνια.

Προσπαθήσαμε να συνδυάσουμε συναισθήματα, χρώματα και τοπίο μαζί για να δημιουργήσουμε το τελικό αποτέλεσμα της φωτογράφισης αυτού του γάμου, έτσι όπως θα έπρεπε να μείνει στα χέρια των παιδιών. Η ολοκλήρωση μιας ιστορίας αγάπης αποτυπώθηκε στο φωτογραφικό φακό μέσα από τη χαρά, τη συγκίνηση και την ευλαβικότητα που απαιτεί το μυστήριο του γάμου,δίνοντάς μας την ευκαιρία για δημιουργικές φωτογραφίες και εκπληκτικά αποτελέσματα.

Σε αυτό το γάμο όλοι οι προσκεκλημένοι και ιδιαίτερα φίλοι και συγγενείς έδωσαν στο ζευγάρι τον καλύτερό τους εαυτό αλλά και πολύ αγάπη μέσα από τα χειροκροτήματα και τη ζωντάνια που προσέδωσαν σε όλο το σκηνικό πριν αλλά και μετά την τέλεση του μυστηρίου.

Ήταν τιμή μας που βάλαμε και εμείς ένα πολύτιμο κομμάτι στο παζλ της αρχής της κοινής ζωής των παιδιών προσφέροντας από τη μεριά μας εικόνες γεμάτες αγάπη και συγκίνηση για να τις θυμούνται για πάντα!

Γιώργο και Μαρία να είστε πάντα ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί και να έχετε πάντα την αγάπη που μας κάνατε να δούμε και να νοιώσουμε από τους φίλους και τις οικογένειές σας.

Να ζήσετε!

Φωτογραφια γαμου Φωτοπαρουσίαση

Πνευματική ιδιοκτησία άρθρων| Photoparousiasi.gr Φωτογράφος γάμου Φωτογραφία γάμου– Φωτογράφιση βάπτισης – Φωτογραφία εγκυμοσύνης

about the author: admin