Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5th 2013 στο Φωτογραφία γάμου με 0 Σχόλια /

 

28 Σεπτεεμβρίου 2013

Στην όμορφη Χαλκίδα και στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου έγινε ο γάμος και η βάπτιση του Γιάννη της Εύης και της μικρής Ελένης.

Σε μία υπέροχη πανοραμική τοποθεσία βρίσκεται και ο Ναός Αγίου Γεωργίου Χαλκίδας όπου και τελέσθηκαν τα μυστήρια. Για εμάς η μέρα ήταν ιδιαίτερη αφού με τον Γιάννη και την Εύη μας συνδέει μια φιλία χρόνων, πράγμα που έκανε τη φωτογράφιση πιο ιδιαίτερη και με περισσότερα συναισθήματα για εμάς.

Η χαρά των παιδιών ήταν μεγάλη αφού δεν ήταν μόνο η δική τους μέρα αλλά και η πιο σημαντική μέρα της πανέμορφης κορούλας τους που βαπτίστηκε με το όνομα Ελένη.

Ο κόσμος ήταν πολύς και οι φίλοι και οι συγγενείς των παιδιών προσέθεσαν στο ύφος της μέρας αλλά και της φωτογράφισης μία χαρούμενη νότα. Η χαρά των γονιών και των συγγενών σε αυτή τη ξεχωριστή μέρα δεν μπορεί να ειπωθεί με λόγια γιαυτό και εμείς προσπαθήσαμε να φωτογραφίσουμε κάθε στιγμή, κάθε έκφραση, κάθε συγκίνηση και κάθε συναίσθημα.

Η τοποθεσία συνέβαλλε πολύ στο τελικό αποτέλεσμα των φωτογραφιών αφού η όλη ατμόσφαιρα απέπνεε τόση ομορφιά και ιδιαιτερότητα που προσπαθήσαμε ακόμη και την μυρωδιά του τοπίου να συλλάβουμε σε μία φωτογραφία.

Γιάννη και Εύη σας ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτο , να ευτυχίσετε και να μείνετε έτσι , τόσο χαρούμενοι και χαμογελαστοί όσο ήσασταν και εκείνη τη μέρα. Να χαίρεστε τη πανέμορφη μικρή Ελένη!

Σας ευχαριστούμε!

Φωτογραφία βάπτισης  και γάμου – Φωτοπαρουσίαση

Photoparousiasi.gr Φωτογράφος γάμου – Φωτογραφία γάμου – Φωτογράφιση βάπτισης – Φωτογραφία εγκυμοσύνης

about the author: admin