Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26th 2014 στο Φωτογραφία γάμου με 0 Σχόλια /

Ηρώ & Μάκης

Δημαρχείο Πετρούπολης 29 Ιουνίου 2013

Ο Μάκης και η Ηρώ δύο νέα και όμορφα παιδιά αποφάσισαν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στο Δημαρχείο της Πετρούπολης στις 29 Ιουνίου 2013.

Τίποτα δεν έλειπε από την τελετή και τίποτα δεν θύμιζε έναν απλό πολιτικό γάμο. Ο γαμπρός καλοντυμένος με μία όμορφη και λιτή ανθοδέσμη περίμενε υπομονετικά την νύφη να καταφθάσει, παρέα με τους αγαπημένους φίλους και συγγενείς που ήταν εκεί για να μοιραστούν την χαρά των παιδιών.

Η νύφη κατέφθασε με ένα όμορφο λευκό φόρεμα και αμέσως φάνηκε η συγκίνηση στα μάτια των συγγενών και φίλων και φυσικά του γαμπρού.

Για εμάς το κλίμα χαράς και αγάπης που υπήρχε στην ατμόσφαιρα ήταν κινητήριος δύναμη για να εξασφαλίσουμε τις καλύτερες φωτογραφίες γάμου των παιδιών αλλά και να συμβάλλουμε με τη δουλειά μας στην ολοκλήρωση της σειράς γεγονότων εκείνης της όμορφης καλοκαιρινής ημέρας.

Μετά την τελετή ακολούθησε ένα γλέντι με πολύ κέφι και χορό και ο Μάκης και η Ηρώ μοιράστηκαν την χαρά τους με φίλους και συγγενείς προσφέροντάς τους ένα όμορφο γαμήλιο γλέντι.

Εμείς κάναμε ότι καλύτερο δίνοντας ότι έχουμε, την τέχνη μας μέσα από όμορφες και μοναδικές φωτογραφίες, και παράλληλα μπήκαμε στην παρέα των νεονύμφων διασκεδάσαμε και χορέψαμε μαζί τους!

Εκείνη η γεμάτη χαμόγελα, συγκίνηση, πλάκες και πολύ αγάπη μέρα θα μείνει στη μνήμη μας και θα αποτελέσει ακόμα μία πηγή έμπνευσης για επόμενες φωτογραφίσεις γάμου.

Ευχόμαστε στα παιδιά να είναι πάντα τόσο κεφάτα, αγαπημένα και χαρούμενα όπως εκείνη την ιδιαίτερη μέρα του γάμου τους, και πάντα να έχουν δίπλα τους όλους τους φίλους και συγγενείς που όπως τότε , να τους δίνουν απεριόριστη αγάπη και στήριξη.

Μάκη και Ηρώ να ζήσετε !

Φωτογραφία γάμουΦωτοπαρουσίαση

Photoparousiasi.gr Φωτογράφος γάμου Φωτογραφία γάμου– Φωτογράφιση βάπτισης – Φωτογραφία εγκυμοσύνης

φωτογραφία γάμου

φωτογραφία γάμου

about the author: admin