Φωτοπαρουσίαση

Η ομάδα της Φωτοπαρουσίασης αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου με πολύχρονη εμπειρία, μεράκι και αγάπη για την φωτογραφία. Με σπουδές στον κινηματογράφο και την φωτογραφία στη σχολή του Λυκούργου Σταυράκου, ο «παιδικός έρωτας» για την φωτογραφία έγινε καθημερινό πάθος. Αρχικά ήταν το ρεπορτάζ και τα ντοκυμαντέρ, μετά η μόδα η διαφήμιση και η φωτογράφιση έργων τέχνης.

Από το 2006 στο portfolio μας έχει προστεθεί η φωτογράφιση γάμου και βάπτισης όπου προσπαθούμε να αναδείξουμε, μέσα από την δική μας αισθητική, την δική σας μοναδική στιγμή.

Στις εικόνες μας αποτυπώνουμε τον αυθορμητισμό, την συγκίνηση, την χαρά και όλα τα υπέροχα γεγονότα που συμβαίνουν αυτή την μοναδική μέρα. Στόχος μας είναι να καταφέρουμε να φυλάξουμε για πάντα τις στιγμές που τόσο αγαπήσατε και θέλετε να είναι για πάντα ζωντανές.

Επίσης στο κατάστημα μας προσφέρουμε υπηρεσίες καθημερινών αναγκών όπως οι φωτογραφίες διαβατηρίου, ταυτότητας, βιβλιαρίου αλλά και ψηφιακές εκτυπώσεις.

Η Φωτοπαρουσίαση δημιουργήθηκε με μεράκι και συνεχίζει να αναπτύσεται και να εξελίσσεται για να μπορεί να προσαρμόζεται συνεχώς στις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις. Με αυτό το σκοπό λοιπόν παρακολουθούμε σεμινάρια για την φωτογραφία γάμου από σπουδαίους Έλληνες φωτογράφους όπως και σεμινάρια ψηφιακής επεξεργασίας  εικόνας. Άλλωστε, η τέχνη της φωτογραφίας είναι μαγική και όλοι μπορούν να ασχοληθούν μ’αυτή αλλά λίγοι μπορούν να δώσουν σωστά και επαγγελματικά αποτελέσματα. Εμπιστευθείτε μας τις πολύτιμες και σημαντικές στιγμές σας και αφήστε μας να φωτογραφίσουμε την αγάπη, την χαρά , την συγκίνηση αλλά και τα απρόοπτα που μπορούν να εξελιχθούν σε μία σημαντική μέρα.
Δείτε τη δουλειά μας, παρακολουθείστε μας και όταν έρθει η ώρα της επιλογής ενός επαγγελματία φωτογράφου, επιλέξτε μας και θα σας προσφέρουμε τα καλύτερα δυνατά και επαγγελματικά αποτελέσματα αποτυπώνοντας τα στο φωτογραφικό χαρτι.